23.05.12 - Diverse oppdateringer og nye statistikker for rasen.

Kennel Igaluk har utført diverse oppdateringer på hjemmesidene og arbeider med oppdaterte statistikker for rasen.  Nye statistikker for rasen vil bli publisert fra Link-siden i nær fremtid.

21.05.12 - Diverse oppdateringer

Kennel Igaluk har utført diverse oppdateringer på hjemmesidene.

 

.

 

31.07.11 - Kennel Igaluk kjøpte nye klimakvoter.

Kennel Igaluk kjøpte 8 nye klimakvoter fra Klima- og Forurensnings-direktoratet for å være et klimanøytralt foretak i ett nytt år.

Se sertifikatet...

 

.

 

07.03.10 - Kaiyuh fikk 5 valper den 4.mars.

Kaiyuh fikk 5 valper den 4. mars, to hanner og tre tisper.

Les mer på valpesiden...

 

.

 

På Spør/Svar siden kan man finne svar

på de fleste spørsmål om kjøp av malamutevalp og det å eie en polarhund.

Gå til Spør/svar siden...

 

Kennel Igaluk - oppdrett av Alaskan Malamute - informasjon om Alaskan Malamute og andre polarhundeer.

Velkommen til Kennel Igaluk's hjemmesider.

Alaskan Malamute oppdretter - informasjon om Alaskan Malamute og andre polarhunder.

Kennel Igaluk ønsker med sitt oppdrett å bidra til positiv utvikling for rasen Alaskan Malamute ved å avle på hunder som har gode mentale egenskaper og som er typeriktige i forhold til rasebeskrivelsen.  Kennelen forsøker å beholde og bevare rasens opprinnelige egenskaper både med hensyn til mentalitet - bruk - og utseende.  De opprinnelige egenskapene hos malamuten er svært godt egnet for det moderne norske samfunnet.

Kennel Igaluk søker å drive sitt oppdrett i overenstemmelse med Norsk Kennel Klubs etiske grunnregler for avl og oppdrett og i henhold til raseklubbens regler for avl på rasen og er opptatt av å avle hunder med god helse.

Kennel Igaluk ønsker at disse hjemmesidene og oppdrettet kan spre kunnskap om rasen Alaskan Malamute og på den måten være et bidrag til økt kunnskap om polarhunder i Norge.

Hilsen fra innehaveren Knut Mellerud

Kjøp lydbok fra FONO FORLAG AS som du kan lytte til når du kjører på tur, kanskje for å besøke Kennel Igaluk...

"Når villdyret våkner" av Jack London passer både for barn og voksne.  4 timer med spennende lytting til ei klassisk historie.  Lest av Kim Haugen. 

Omslagsbildet er av Igaluk's Beering Kenai.

Les mer om klimakvoter  Kennel Igaluk har kjøpt FN-godkjente klimakvoter for 7 tonn CO2 i 2010 og 8 tonn i 2011 (til sammen 15,00 kvoter) som kompensasjon for privat bilkjøring, el-forbruk og annet.
Se klimasertifikat på http://co2.klif.no/igaluk.
        Denne siden har hatt  besøkende. 

Alle sider er utviklet for skjermoppløsninger på 1280 x 1024 og 1024 x 768 punkter pr. tomme.  Oppløsninger på 800 x 600 eller 640 X 480 er ikke hensyntatt ! 

 

Se innstillingene for din PC er akkurat nå...  

Se sidene i full skjerm i et rent vindu...

Copyright ©    Alt skrevet- og billedlig materiale på disse hjemmesidene må betraktes som Kennel Igaluk's eiendom i henhold til åndsverksloven, hvis ikke annen kilde er oppgitt.  Materialet kan ikke kopieres og benyttes uten etter godkjennelse fra Kennel Igaluk.  Copyright ©